Harris

Sinds 1913 maakt Harris op ambachtelijke wijze schoenen. Dit exclusieve product is volledig handgemaakt en berust op een lange, betrouwbare traditie. Oorspronkelijk maakte Harris schoenen voor defensie. Een discipline die gebaseerd was op stevige schoenen die ook onder extreme omstandigheden een goede duurzaamheid hebben.

Deze oorsprong heeft zich ontwikkeld tot een stijl wat Harris heeft gebracht tot het huidige merk. Harris volgt geen mode trends, maar ontwikkelt schoenen naar de ideeën van klanten die de schoenen dragen en de verfijnde details weten te waarderen van dit mooie stuk handwerk! 100% Italiaans handgemaakte schoenen. Harris verwerkt de beste kalfsleersoorten uit Frankrijk en Comprensorio del Couio Toscane. Het leer wordt als een kunstwerk gefinished naar behouden tradities. Wij hopen, dat u dit product weet te schatten op zijn waarde en wensen u veel draagplezier!!

Harris Herenschoenen
Het luxueuze merk Harris is al meer dan 100 jaar een begrip in de schoenenwereld. Harris staat voor Italiaans vakmanschap, traditie en luxe. Het in Italië gevestigde schoenenmerk produceert allerlei herenschoenen waaronder chique sneakers en sportieve veterschoenen. Alle Harris shoes zijn handgemaakt met enkel de beste materialen en het meest exclusieve leer.

Al 100 jaar schoenenmerk
In 1931 is Harris Firenze opgericht als een bedrijf in legerschoenen voor militairen. Hierdoor kreeg het merk bekendheid door de opvallende duurzaamheid en sterkte van de schoenen. Deze twee kenmerken heeft Harris altijd hoog in het vaandel gehad. Tot op de dag van vandaag staan de schoenen van Harris in combinatie met een unieke stijl en originaliteit hier om bekend.

Met een aantal eigen winkels en verder vele verkooppunten in de wereld, is Harris geen kleine speler in de schoenenmarkt. En niet alleen de handgemaakte schoenen van Harris hebben faam, het merk maakt af en toe een uitstapje naar andere lederen producten zoals tassen en jacks.

Dat kwaliteit erg belangrijk is voor het merk, benadrukt de huidige creatieve eigenaar Bruno Famiglietti nogmaals. Hij houdt het handmade proces nauwlettend in de gaten en garandeert dat enkel de allerbeste materialen gebruikt worden. Ondanks de veranderende omgeving waarbij geavanceerde technieken boven ambacht komen te staan, houdt Harris stand door het tegenovergestelde te doen en vast te houden aan de traditie van ambachtelijk gemaakte schoenen. Ze onderscheiden zichzelf hierin van vele andere schoenproducenten.

Verschillende soorten herenschoenen
Over ieder detail wordt nagedacht en dit getuigt zich niet enkel in de maakwijze, maar ook in de algehele look en feel van iedere herenschoen. Comfortabel, elegantie en exclusiviteit maken het Harris herenschoenen. Door te durven variëren in kleur en leersoorten zijn de Italiaanse luxe sneakers en veterschoenen van Harris een genot om naar te kijken. Gedurfd, speels en uniek!

Zo zijn de modellen van dit seizoen, Harris 2817 en Harris 0894, ware eyecatchers met prachtig leer, 3D elementen, bijzondere kleuren, geoptimaliseerde finishing, rubberen profiel zolen met kartels en zachte veters. Zoals het merk zelf zegt; met een Harris schoen aan je voeten blijf je niet onopgemerkt!

Call Now ButtonBel ons