Harris Alphen aan den Rijn 

Italiaanse handgemaakte Harris schoenen in de regio Alphen aan den Rijn

Bent u op zoek naar een paar Harris schoenen in de regio Alphen aan den Rijn dan bent u op het goede adres, Swart Schoenen Gouda. Een paar Harris herenschoenen mag altijd. De Harris-collectie wordt geproduceerd in Florence, Italië, volledig handgemaakt door de meest toegewijde schoenmakers. Herenschoenen worden met grote zorg gemaakt en hebben altijd een opvallende compositie van materialen en kleuren.

Verschillende soorten schoenen in de regio Alphen aan den Rijn

Over elk detail is nagedacht en dit komt niet alleen tot uiting in de fabricagemethode maar ook in het uiterlijk van elke herenschoen. Comfort, elegantie en exclusiviteit maken Harris schoenen. Doordat wij al de vrijheid hebben om elk model naar eigen wens aan te passen, kunnen wij onze collectie samenstellen. Door kleuren en leersoorten te variëren, is de Harris collectie van Swart Schoenen Gouda onderscheidend, kleurrijk en uniek. Jij zal zeker niet onopgemerkt blijven met een paar van deze Italiaanse eyecatchers aan je voeten.

Onze winkel in de regio Alphen aan den Rijn

Swart Schoenen is al meer dan 85 jaar een begrip in de regio Alphen aan den Rijn en omstreken. Het is niet alleen de verkoop van de gedistribueerde merken die de winkel populair maken maar ook de persoonlijke relatie met de klant en servicegerichtheid zijn belangrijk. De winkel van Swart Schoenen kenmerkt zich door een warme inrichting en mooie productpresentatie. Zo is er een aparte schoenenwand, met hoogwaardige en uniek vormgegeven schoenen. Daarnaast heeft de etalage elke vier weken een nieuwe aankleding.

Swart Schoenen dames- en herenschoenen collectie in de regio Alphen aan den Rijn

U kunt bij ons terecht voor dames- en herenschoenen van o.a de volgende merken:
Aqa, Ara, Berkelmans, Clarks, DL Sport, Gabor, Harris, Hartjes, Ilse Jacobsen, Laura Vita, Mc Gregor, Mephisto, MJUS, Panama Jack, Piedi Nudi, Pikolinos, PME Legend, Rembrandt, Rieker, Rohde, Romika, Tamaris, Waldlaufer, Warmbat, Xsensible en vele anderen.

Sinds 1913 maakt Harris op ambachtelijke wijze schoenen. Dit exclusieve product is volledig handgemaakt en berust op een lange, betrouwbare traditie. Oorspronkelijk maakte Harris schoenen voor defensie. Een discipline die gebaseerd was op stevige schoenen die ook onder extreme omstandigheden een goede duurzaamheid hebben.

Deze oorsprong heeft zich ontwikkeld tot een stijl wat Harris heeft gebracht tot het huidige merk. Harris volgt geen mode trends, maar ontwikkelt schoenen naar de ideeën van klanten die de schoenen dragen en de verfijnde details weten te waarderen van dit mooie stuk handwerk! 100% Italiaans handgemaakte schoenen. Harris verwerkt de beste kalfsleersoorten uit Frankrijk en Comprensorio del Couio Toscane. Het leer wordt als een kunstwerk gefinished naar behouden tradities. Wij hopen, dat u dit product weet te schatten op zijn waarde en wensen u veel draagplezier!!

Harris Herenschoenen
Het luxueuze merk Harris is al meer dan 100 jaar een begrip in de schoenenwereld. Harris staat voor Italiaans vakmanschap, traditie en luxe. Het in Italië gevestigde schoenenmerk produceert allerlei herenschoenen waaronder chique sneakers en sportieve veterschoenen. Alle Harris shoes zijn handgemaakt met enkel de beste materialen en het meest exclusieve leer.