Garantie en klachten

Niet goed? Geld terug!
 
Zijn je artikelen niet naar wens? Het kan natuurlijk gebeuren dat je een artikel wilt retourneren. Dit is geen enkel probleem! Bij ons kun je artikelen gratis terug brengen binnen 8 dagen. Bij Swart Schoenen ontvang je dan je aankoopbedrag als tegoedbon terug.
 
Uiteraard vinden wij het zeer spijtig als je een klacht hebt over onze artikelen en/of service. Wij zijn blij dat je klant bij ons bent en willen graag dat je een tevreden klant bij ons blijft. Wij zullen er dan ook alles aan doen om dit samen met je op te lossen. Laat ons dit zo spoedig mogelijk weten, zodat we hier samen een oplossing voor kunnen zoeken.
 
Indien je een klacht, suggestie of opmerking aan ons wilt doorgeven, verzoeken wij je om dit via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Vermeld waar mogelijk gegevens als het artikelnummer van je bestelling of de aard van je klacht. Alvast bedankt voor je medewerking.
 
Heb je een suggestie om onze winkel te verbeteren, dan horen wij dit natuurlijk erg graag. Alle idee├źn, tips en suggesties zijn van harte welkom, je kunt ze melden door het contactformulier in te vullen. Alvast bedankt voor je tijd en moeite!